Novosti nekretnine

48. Međunarodni sajam nameštaja

Od
Povećajte ili smanjite font: Decrease font Enlarge font

Beogradski Sajam nameštaja

10.11.2010. B92

Na Beogradskom sajmu će se od 15. do 21. novembra održati  48.

Pod sloganom „IN mesto za nameštaj, ovogodišnji sajam  će ponuditi savremeni nameštaj i savremeno opremanje objekata kao i  najnovije trendove u oblasti proizvodnje, dizajna i marketinga.

Izlažu se sve vrste nameštaja - od komadnog do garniturnog, a značajno mesto zauzima i nameštaj za opremanje kancelarijskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata kao i elementi enterijera. Poseban segment Sajma nameštaja je i izlaganje mašina, alata i opreme za drvnu industriju sa posebnim naglaskom na izlaganje repromaterijala.

Organizator sajma Branislav Krmar je rekao da će na sajmu učestvovati 500 izlagača, od kojih 150 iz inostranstva.

On je ocenio da je veliki uspeh za domaću drvnu industriju što na sajmu preovladjuju domaći proizvodjači i pored veoma teških uslova privredjivanja, medju kojima je dosta onih koji se pojavljuju prvi put.


Inostrani izlagači dolaze iz Slovenije, Turske, Hrvatske, Republike Srpske, Italije, Austrije, Nemačke, Francuske, Grčke, SAD, Poljske, Češke, Makedonije, Danske, Madjarske Indije i Indonezije.

Najuspešnijim izlagačima biće uručeno tradicionalno priznanje "Zlatni ključ", a časopis "Enterijer" organizovaće nagradnu igru za posetioce - glavna nagrada je kompletno opremljeno kupatilo.

"Enterijer" će tokom sajma organizovati i "Dane enterijera", a urednica časopisa Ljiljana Djurovoć najavila je da će svakog dana biti predstavljen po jedan dizajner i njegovi radovi.


Ona je dodala da će centralni dogadjaj biti "idealna kuća", gde će arhitekta Anja Ivana Milić i projektni biro "Arhipro" opremiti zamišljenu kuću za četvoročlanu porodicu, koristeći materijale firmi koje posluju na području Srbije.


Generalni sponzor ovogodišnjeg sajma je kompanija "Forma ideale" iz Kragujevca, a prema rečima njenog predstavnika Aleksandra Ružeskovića, pripremljeno je 100 artikala iz oblasti pločastog i tapaciranog nameštaja iz dopunskog asortimana, na koji će se odobravati popust od 40 odsto.


Akcija će važiti duže od trajanja sajma, sve do 12. decembra i sprovodiće se u njihovih 28 salona i 150 prodajnih mesta u 23 grada Srbije.


Radno vreme je od 10 do 20 sati, sem nedelje kada se sajam zatvara u 18 sati. Cena ulaznica iznosi 300 dinara, za kolektivne posete 200, a parking košta 100 dinara po satu.Detaljnije:  Posetite sajt

Tagovan kao:

Nema tagova za ovaj članak

Pretraga arhive

  • Email prijatelju Email prijatelju
  • Verzija ta štampu Verzija ta štampu
  • Tekst Tekst

Vaša ocena

0