Novosti nekretnine

Stanovi za 1.250 evra po kvadratu

Od
Povećajte ili smanjite font: Decrease font Enlarge font
CENA kvadrata za stanove u naselju Stepa Stepanović na lokaciji bivše kasarne “4. juli” na parcelama 4, 6 i 7 iznosiće od 1.250 do 1.290 evra sa PDV, odlučila je u ponedeljak Skupština Građevinske direkcije Srbije. Pripremni radovi na ovom gradilištu su već započeti, montiraju se kontejneri za radnike, obavljaju neophodna merenja. Geomehanička ispitivanja terena su završena kao i rušenje postojećih objekata. Izabrani izvođači bi trebalo da budu uvedeni u posao do kraja nedelje, kada će početi radovi na parcelama 6 i 7, ka naselju Kumodraž, gde je planirana izgradnja 400 stanova.

U zavisnosti od kvadrature stana cena na parcelama 6 i 7 iznosiće od 1.250 do 1.280 evra po kvadratu, dok će nekretnine na parceli 4 biti nešto skuplje - od 1.280 do 1.290 evra po kvadratnom metru. Skupština Direkcije je verifikovala cenu kvadrata, nakon sagledavanja ukupnih troškova za izgradnju stanova na ovim parcelama.

Projektna dokumentacija završena je za više od 1.000 stanova. Prioritet u izboru ima Vojska Srbije, s obzirom na to da Ministarstvu odbrane na ime ustupanja zemljišta pripada 21 odsto izgrađenih stanova. Tek kada Vojska Srbije izabere željene kvadrate, od nedelje biće pozivani i građani koji su rezervisali stanove.Detaljnije:  Posetite sajt

Tagovan kao:

Nema tagova za ovaj članak

Pretraga arhive

  • Email prijatelju Email prijatelju
  • Verzija ta štampu Verzija ta štampu
  • Tekst Tekst

Vaša ocena

0