Novosti nekretnine

Luksuzno naselje Punta Skala kod Zadra na sajmu BelRE

Od
Povećajte ili smanjite font: Decrease font Enlarge font
Petak, 29. oktobar 2010.
Na ovogodišnjem Belgrade Real Expo sajmu, koji će se 3. i 4. novembra održati u beogradskom Poslovnom centru Ušće, po prvi put će se javnosti predstaviti i jedan projekat iz Hrvatske. Reč je o jedinstvenom naselju Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane, smeštenom na poluostrvu Punta Skala, 11 kilometara severozapadno od Zadra.

U naselju se nalazi 9 luksuznih porodičnih vila smeštenih u prvi red do mora, kao i 41 vila sa 3 ili 4 stana. Investitor ovog projekta vrednog 30.000.000 evra je zadarska kompanija P.S. IMMO d.o.o.
„Izuzetno smo zadovoljni što smo, po rečima organizatora, prva hrvatska kompanija koja učestvuje na sajmu BelRE. Želja nam je da srpskom tržištu predstavimo naše ekskluzivno naselje, koje je jedinstveno na jadranskoj obali, jer su sve nekretnine unutar njega namenjene isključivo prodaji. Siguran sam da ćemo na najvećem sajmu nekretnina u ovom delu Evrope naići na veliki interes potencijalnih kupaca, kao što je bio slučaj i na drugim evropskim tržištima“ – izjavio je Ivan Duka, direktor prodaje i marketinga kompanije P.S. IMMO d.o.o.

Arhitektura naselja Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane sjajno se uklapa u mediteranski doživljaj, uz vidljive elemente karakteristične za dalmatinski stil arhitekture. 9 porodičnih vila s jednim ili dva stana, kao i 147 stanova unutar vila definišu kameni zidovi, tradicionalan dalmatinski crep, karakteristične stepenice i prozorski kapci, kao i dvorišta i vrtovi oblikovani u tipičnom dalmatinskom stilu s mediteranskim biljkama i rastinjem, uz nezaobilazan miris Jadranskog mora.

Svaki stan ima svoj parking uključen u cenu, a svim budućim vlasnicima osigurana je mogućnost korišćenja brojnih sadržaja u obližnjem kompleksu. Svi kupci vile ili stana u naselju Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane, uz mesečnu ili godišnju nadoknadu, imaju mogućnost korišćenja wellness-a, otvorenih i zatvorenih bazena, sauna, fitness-a itd. Kupci će, takođe, imati i mogućnost dogovaranja brojnih dodatnih usluga, kao što su održavanje i čišćenje objekta, iznajmljivanje veza u obližnjoj Marini Dalmacija, ukoliko su na raspolaganju i sl.

Uz blizinu mora i plaža, predivan pogled na Zadarski kanal iz gotovo svakog stana, s naglaskom na vile u prvom redu, Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane odlikuje se i infrastrukturom na najvišem evropskom nivou.

Više informacija o naselju možete naći na www.ps-immo.hr


Detaljnije:  Posetite sajt

Tagovan kao:

Nema tagova za ovaj članak

Pretraga arhive

  • Email prijatelju Email prijatelju
  • Verzija ta štampu Verzija ta štampu
  • Tekst Tekst

Vaša ocena

0